Wie zijn we?

" Wie zijn wij? "

Wij zijn een bloeiende jeugdbeweging voor meisjes van ondertussen meer dan 150 leden, die gerund wordt door 16 enthousiaste leidsters.

Wie in de lagere school zit, hoort tot de afdeling van de Roodkapjes en wie naar het middelbaar gaat, mag zichzelf een echte KSA-er noemen. Dat staat trouwens voor Katholieke Studenten actie! Binnen deze grote hoop worden 5 groepen onderscheiden:
  • Piepers (1e en 2e leerjaar)
  • Kadees (3e en 4e leerjaar)
  • Brakkers (5e en 6e leerjaar)
  • Jimmers (1e en 2e middelbaar)
  • Simmers (3e, 4e en 5e middelbaar)

" Wat doen wij? "

Iedere zondag geven wij activiteit van 14.00 uur tot 17.00 uur. (maar hou toch vooral goed de wanneer wel / niet-berichtgeving in het oog!).

Dan spelen wij bosspelen, dorpsspelen, pleinspelen of gezelschapsspelletjes, doen we knutsel- of kookactiviteit, en nog veel meer.

Daarnaast gaan wij ook drie keer per jaar op weekend, namelijk met de KSA, de Roodkapjes en enkel de leiding, en gaan wij iedere augustus voor 10 dagen op Groot Kamp. Dat is altijd de topgebeurtenis van het hele werkjaar!

Daarnaast worden er nog allerlei randactiviteiten georganiseerd, zoals fuiven (Red Night en Voze Fuif), car washes en Spaghettislag of Bondsfeest.

Check geregeld deze site om meer informatie over dat alles te vergaren!